Merhaba bu blogda kitap yorum,özet ve önerilerinin yanı sıra sizlerle yabancı dizi önerilerimi de paylaşacağım. Bu sıralar yeni başladığım ama ilk sezonunu 3 günde bitirdiğim bir diziden bahsetmek istiyorum. Dizinin adı House of Cards.




YABANCI DİZİ ÖNERİSİ


Başrolünde müthiş oyunculuğuyla Kevin Spacey'in yer aldığı söylerek yorumuma başlayayım. House of Cards konusu; günümüz Washingston D.C'sinde geçen  Güney Carolina 5.Bölge'den Demokrat  Parti'ye seçilen Frank Underwood ve eşi Claire Underwood'un hikayesini izleyiciye aktarıyor. Dizi Dış İşleri Bakanı olarak atanmayı bekleyen fakat verdiği çabanın karşılığını alamayan Frank Underwood'un bu durum karşılığında hayal kırıklığı yaşaması ve beklenmedik planlar içine girmesi ile başlıyor.

Bu olaydan sonra Frank Underwood ve eşinin çevresindeki manipüle ettiği ve istediği pozisyona gelmek için her şeyi yaptığını görüyoruz.Frank hırslı bir gazeteci olan Zoe Barnes'a Beyaz Saray içinden bilgileri sızdırmaya başlıyor. Frank'in en büyük hedefi ise Oval Ofis'e yani Başkan'a en yakın mesafede yer almak. Bu süreçte en büyük yardımcıları ise Claire Underwood ve yardımcısı Doug Stamper oluyor.


HOUSE OF CARDS DİZİ KARAKTERLERİ


Frank Underwood: Kevin Spacey

Claire Underwood: Robin Wright

Doug Stamper: Michael Kelly

Zoe Barnes: Kate Mara


Başlangıç: 14 Şubat 2014

Bitiş: Dizi hala devam ediyor.

Ülke: ABD

Kanal: Netflix

Imdb: 9.0

Süre: 51 dk


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.